Ik word niet gauw kwaad op Minister Timmermans

Overgenomen van Facebookpagina Kerk en Vrede:

Dacht altijd dat Minister Timmermans zo goed bezig was! Oekraiene en zo. Maar nu maakt hij toch een uitglijder van jewelste.
Uit een ingezonden stuk in NRC, geeft NOS.nl weer: “Over Hamas schrijft Timmermans dat die beweging bereid is de levens van onschuldige burgers op te offeren in een poging “onbereikbare” politieke doelen na te streven. Hij stelt de vraag hoe de Gazastrook er nu voor zou staan als de miljoenen die zijn uitgegeven voor raketten en tunnels in de ontwikkeling van Gaza zouden zijn gestoken.”MinTimmermans

Dat is pure demagogie. Jarenlang geweigerd alle wapenhulp van het Westen aan Israël om te zetten in vredesopbouw. Jarenlang andere kant uitgekeken als Israël wat er dan nog opgebouwd werd weer platgooide. En de meest elementaire dingen blokkeerde. En die tunnels komen toch aan Israëlische kant uit? Laten ze die daar dan opblazen! Dat scheelt een 2000 burgerslachtoffers.
Laat ook maar zitten.

Het hele erge is dat hij Hamas ‘onbereikbare’ doelen toedicht. Hoe kan het dat iemand die echt wel beter weet zo schrijft. Heeft hij zijn kop er wel bij?!
Dat maakt hij nooit meer goed door te melden dat het geweld van Israël tegen Gaza onaanvaardbaar is. Bravo, wat mij betreft; en meteen heeft Israël een wapenembargo van Nederland aan zijn broek.

Timmermansframing

Min. Timmermans ‘framet’.

Palestijnen hebben een zeer wel bereikbaar doel: zich verzetten tegen machten die hen van hun recht op vrede afhouden. Ingewikkelder moet Timmermans het niet maken. Natuurlijk is dat bereikbaar want WIJ helpen hen daar bij. Wij komen voor hun recht op. Dat wil minister T. natuurlijk ten diepste ook. Daarom is het een zegen hem op die ministerspost te hebben.
Laat hem nu maar even op vakantie gaan en afleren zich op deze ondoordachte manier met de levens van gewone mensen te bemoeien.

Dit bericht werd geplaatst in Politiek, Regering. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s