Voor wie het weten wil

Misschien is het wetenswaardig voor deze of gene: mijn preekrooster voor de rest van April en Mei. Ik mis het aanplakbord toch dat Facebook altijd was voor dit soort zaken.

29 April 2018 te 10.00 hoop ik voor te gaan in de Morgensterkerk te Papendrecht. Over de vragen van de a.s. toekomst die wetenschap en techniek ook de gelovigen zullen stellen. Waarom we niet zonder de band aan de Wijnstok kunnen. Want we lezen Johannes 15: 1 t/m 8 en de geweldige psalm 8.

6 Mei 2018 te 10.00 hoop ik voor te gaan in Tull en ’t Waal.  Dat wordt nog even zoeken, want daar was ik nog nooit. We lezen dan: Johannes 15: 9 t/m 17 en Genesis 8: 1 t/m 14. Wonderlijk dat de roostermakers niet doorlezen tot op de Regenboog. Maar het wordt wel duidelijk: “Hij schiep ons voor een nieuw begin”. Het is 4 en 5 Mei geweest. 2017afgehouwentronk

 

 

 

Ook op 13 Mei 2018 word ik verwacht op een plaats waar ik nog nooit was. Rhenoy-Gellicum te 10.00 uur.

 

Op die 13e Mei sluiten we in de Morgensterkerk in Papendrecht de Moederdag af met een viering waarin Maria de moeder van alle gelovigen centraal staat. Met liederen, teksten, schilderijen. 17.00 uur.

 

Dit bericht werd geplaatst in geloof en kerk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s