Andere keer beter, Mw Jinek

11 Juli had mw Jinek, zoals elke werkdag weer een aantal gasten uitgenodigd. Ik verheugde me op de Belg die aan het woord zou komen. En er zou een ‘gevleugelde vriend’ uit lang vervlogen tijden gelanceerd worden als presentator van een natuurprogramma. Nog meer moois om lekker mee af te kicken van de dag en dan rustig in mijn mandje.
Maar eerst moesten we nog ‘meteen door naar het nieuws van vandaag’. En daar ging het volgens mij helemaal mis. Het alles overheersende nieuws had een warrige kuif en een grote smoel; en kwam ons in Europa de rekening presenteren van idem zoveel jaren dood en verderf dat hij voor ons had opgeknapt. Lege ontbijtbordjes en een Navo-baas die naar woorden hapte gaven het geheel een passend cachet.
Ja en toen ging het er aan tafel om dat de president van Amerika ‘wel een punt’ had. Kijk, dat windt mij mateloos op. De meepraters!
Nodig dan tenminste iemand van Stop de Wapenhandel uit, Mw Jinek. En laat uw redactie “The doomsday machine” voor U lezen. Zelf niet doen in uw ‘gezegende omstandigheden’, zoals dat in mijn jeugd geformuleerd werd. Daar zou uw gesprek de journalistieke diepte van krijgen die het verdient.

Ik slaap daar echt slecht van. Ja, en dan schrijf ik dat maar weer op. Mensen word wakker! Lees hier.

Dit bericht werd geplaatst in Politiek, Regering, Vredesbeweging. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s